Kotihoito Tampereella, hoitokäynnit lemmikin omassa kodissa

Kissakoti Kattinen tekee kissojen, kanien ja jyrsijöiden kotihoitoa Tampereella: 
Kissanmaa-Kaleva-Nekala-Järvensivu-Koivistonkylä-Hatanpää-Härmälä-Petsamo-Lapinniemi-Käpylä-Tammela-Keskusta-Onkiniemi-Amuri-Pyynikki-Varala-Tahmela-Pispala-Hyhky-Epilä-Rahola-Tesoma-Tohloppi-Kalkku-Ikuri-Lamminpää-Lielahti-Lentävänniemi
.

Kotihoito on hyvä vaihtoehto, jos hoitolassa ei ole sopivaa tilaa vapaana tai kun kissa stressaantuu vieraassa ympäristössä tai toisten kissojen läsnäolosta, ja kun kissa viihtyy riittävän hyvin itsekseen tai tutun kissakaverin kanssa omassa kodissaan. Lemmikin terveydentilan tulee olla riittävän hyvä. Varsinkin sesonkiaikoina ja pyhinä äkillisiä eläinlääkärikäyntejä voi olla mahdoton järjestää.

Lemmikin kotihoitosopimukseen voidaan sisällyttää kukkien kastelu sekä postilaatikon tyhjennys ja jokin muukin toimenpide, joka pitää kodin asutun näköisenä. Hinta sovitaan etukäteen tehtäviin kuluvan ajan perusteella. Alin palveluhinta on 20 €/käyntikerta, alv 24 % sisältyy. Käynti kestää keskimäärin 45 min. Kotikäynnit teen aina itse, jolloin asiakas voi olla varma siitä, kuka kodin avaimia käyttää. Jos mukanani on esim. opiskelija/harjoittelija, sovin siitä asiakkaan kanssa erikseen.

Kotihoitokäynnit tehdään klo 10-19, hoitolan aamu- ja iltatoimien välissä. Sesonkiaikojen ulkopuolella ihan lähialueelle on mahdollista sopia lyhyet hoitokäynnit kahdesti päivässä, jolloin hinta neuvotellaan.

Yli kolmen kilometrin päässä sijaitseviin kohteisiin lisätään pieni matkakulu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tutustumiskäynti kotiisi on maksuton.

Kotihoidossa itämaiset lyhytkarvat Theo ja Didi

ja burmillat Duke ja Tuli