Hoitolan tilat

Osoitteessa Karvolankatu 2 sijaitsee muutama 3 m2:n Yksiö ja ja yksi 4,5 m2:n kokoinen Yksiö. Yksiöt soveltuvat 1-3:lle saman talouden kissalle ja kissoille, jotka eivät säikähdä vieraiden kisujen näkemistä viereisissä yksiöissä.

Pyörylät on kivoja:)

Jos kissasi viihtyy kotonakin parhaiten saunan lauteilla ihan omassa rauhassaan tai oman kissakaverinsa kera, niin Mallastehtaankatu 4:stä löytyy tarvittaessa reilun kokoinen Saunasviitti. Se on Kattisen rauhallisin tila, jossa on lattialämmitys ja myös ikkunanäkymä pihaan eikä siellä tarvitse nähdä eikä kuulla vieraita kissoja. Kaikki kisutkaan eivät pidä muiden seurasta:)

Mallastehtaankadun Pupuyksiö 1,5 m2 tarjoaa majoituksen pupulle!

Kissoilla on omassa tilassaan mahdollisuus levätä ja leikkiä, kiipeillä, hyppiä ja havainnoida ympäristöä myös ikkunasta katsellen. Halutessaan arempi kissa voi vetäytyä omaan turvapiiloon. Tilojen varusteluun kuuluvat mm. ruokakupit, tarpeellinen määrä vessalaatikoita, leluja sekä kiipeily- ja raapimispuu. Yksilöllisestä hoidosta sovitaan hoitosopimuksessa tarpeiden mukaan. Muista palveluista kuten lääkityksestä tai esim. kissan kuljetuksesta hoitolaan ja hoitolasta kotiin sovitaan erikseen.

Toisilleen vieraita kissoja ei päästetä keskenään samaan tilaan eli esim. jaloittelu isommassa yhteistilassa tapahtuu vuorotellen tai sopivan uuden kaverin kanssa samaan aikaan, jos näin omistajan kanssa sovitaan. Vapaa jaloittelu edellyttää, että kissa on sisäsiisti, antaa käsitellä eikä stressaannu vieraasta huoneesta tai muiden kissojen kohtaamisesta, näkemisestä tai hajuista. Toisilleen ennestään tutut kissat voidaan eri omistajienkin keskenään näin sopiessa sijoittaa yhteiseenkin tilaan, mikä huomioidaan myös hoidon hinnassa, jolloin toinen kissa majoittuu puoleen hintaan.

Mukaan on hyvä ottaa oma turvallisen hajuinen, tuttu pyyhe, peite tai muu tekstiili/nukkuma-alusta, jonka ei siis tarvitse olla juuri pesty:)

Kaikki lemmikit asuvat ja hoidetaan turvallisesti ainoastaan sisätiloissa.

Hoidon sisältö

Kissojen isompi hoitokierros tehdään säännöllisesti aamuin ja illoin. Tällöin tarkistellaan mm. miten ruoka on maittanut ja miten kissat voivat ja siistitään tilat ja vessalaatikot. Kissat ruokitaan 2-3 kertaa päivässä omistajan ohjeiden mukaan. Kissojen vointia seurataan ja niiden kanssa seurustellaan myös päivän aikana. Kissoja aktivoidaan ja virikkeellistetään kullekin yksilölle sopivalla tavalla. Kissoilla on niiden luontaisesti tarvitsemaa omaa rauhaa ja pitempiä lepotaukoja; yöksi sammuvat valot ja kaikille sanotaan hyvät yöt:)

Hoitomaksu sisältää kuivaravinnon (eri ruokamerkkejä) sekä omistajan valitseman kissanhiekan, silicarakeen tai pelletin.

Omistaja tuo mukanaan sellaista märkäruokaa, joka on oman kissan hyvinvoinnille sopivinta. Myös oman kuivaravinnon voi halutessaan tuoda, jolloin vuorokausihinta pienenee 1 euron/kissa.

Huomioitavaa

Jotta kaikilla kisuilla olisi terveydenkin suhteen turvalliset oltavat, niin huolehdithan ennen hoitolaan tuloa, että kissanuha- ja kissaruttorokotukset ovat ajan tasalla eläinlääkärisi ohjeistuksen mukaisesti ja että kissasi on saanut tarvittavat sisä- ja ulkoloishäädöt 1-3 viikkoa ennen hoitoon saapumista. Kissan tulee olla sisäsiisti eikä se saa sairastaa tarttuvaa tai hoitamatonta tai kipua tuottavaa tautia. Hoidossa oleva diagnostisoitu sairaus ei kuitenkaan ole välttämättä este hoitojaksolle hoitolassa.

Kissa tai muu lemmikki luovutetaan hoidon päätyttyä vain omistajan tai omistajan valtuuttaman henkilön mukaan. Luethan hoitosopimuksen Sopimusehdot.

Hoitolan tilat on tarkastettu valvontaeläinlääkärin toimesta 2.3.2015. Tarkastuksessa todettiin tilojen olevan eläinsuojelusäännösten ja -määräysten mukaiset ja tarkastuksesta on annettu viranomaisen allekirjoittama pöytäkirja.

Karvolankatu 2 sijaitsee Hyhkynkadun päässä

2-4 kissan tilavampi Yksiö, 4,5 m2, Karvolankadulla

1-3 kissan rauhallinen Saunasviitti Mallastehtaankadulla