Eläintenhoitajaopiskelijoiden harjoittelut

Eläintenhoidon opiskelijalle on tarjolla seuraava työssäoppijakso helmikuussa 2020.

Olen ohjannut eläintenhoitajaopiskelijoita kissojen käytännön hoitotyössä ja käsittelyssä. Kissakoti Kattiseen voi tulla aika ajoin työssäoppiin eläintenhoitajaopintoihin kuuluvalle harjoittelujaksolle. Kissakoti Kattinen toimii koulutussopimustyönantajana (Koso) alan oppilaitoksille.

Toiminta on yritykselleni korvauksetonta ja siten mahdollista vain ajan sallimissa puitteissa, joten harjoittelu edellyttää opiskelijalta vahvan motivaation lisäksi myös itsenäistä oppimiskykyä ja -halua sekä vaihtelevia työskentelyaikoja. Harjoittelu tarjoaa joka tapauksessa mahdollisuuden kehittää omaa kissatuntemusta ja -osaamista yhdistämällä käytäntöä ja kirjatietoa. Asiakaspalvelutilanteita harjoittelemme myös.

Opiskelijoiden harjoittelut mahdollistavat hoitolan kissoille enemmän seuraa ja aktivointia sekä itselleni mahdollisuuden jakaa osaamista ja oivalluksia puolin ja toisin:)

Kissakoti Kattisella ei ole tarjolla työsuhdetta, mutta yrittäjäksi ryhtyvälle pieneläinhoitajalle löytyy tarvetta sesonkiaikoina ja yrittäjän omien lomapäivien ajaksi. Kannattaakin opiskella myös oppilaitoksen tarjoamat yrittäjyysopinnot hyvin ja ryhtyä rohkeasti myymään omaa osaamistaan:)