Eläintenhoitajaopiskelijoiden harjoittelut (työssäopit)

Toistaiseksi ei ole tarjolla ajanjaksoja koso-harjoitteluun.

Kissakoti Kattinen toimii koulutussopimustyönantajana (Koso) alan oppilaitoksille ja tarjoaa pieneläinten hoitoon suuntautuville opiskelijoille opintoihin sisältyvän työssäoppijakson. Työssäopissa saa tuntumaa kissojen käytännön hoitotyöhön ja käsittelyyn sekä hoitolatoimintaan ja yrittäjyyteen.

Toiminta on yritykselleni korvauksetonta ja siten mahdollista vain ajan sallimissa puitteissa, joten harjoittelu edellyttää opiskelijalta vahvan motivaation lisäksi myös itsenäistä oppimiskykyä ja -halua sekä vaihtelevia työskentelyaikoja. Harjoittelu tarjoaa joka tapauksessa mahdollisuuden kehittää omaa kissatuntemusta ja -osaamista yhdistämällä käytäntöä ja kirjatietoa. Asiakaspalvelutilanteita harjoittelemme myös.

Opiskelijoiden työssäoppijaksot mahdollistavat hoitolan kissoille ja pupuille enemmän seuraa ja aktivointia sekä itselleni mahdollisuuden jakaa osaamista ja oivalluksia puolin ja toisin:)

Kissakoti Kattisella ei ole tarjolla työkokeilupaikkoja eikä työsuhdetta, mutta yrittäjäksi ryhtyvälle pieneläinhoitajalle löytyy tarvetta hoitolan sesonkiaikoina ja yrittäjän omien lomapäivien ajaksi. Kannattaakin opiskella myös oppilaitoksen tarjoamat yrittäjyysopinnot hyvin ja ryhtyä rohkeasti myymään omaa osaamistaan:)